"Huren kun je ook uitbesteden"

De belangen van de huurder voorop

SOOF is de eerste echte aanhuurmakelaar in de omgeving van Nijmegen. Een makelaar die de markt op zijn duimpje kent, een groot netwerk heeft, die weet wat er bij het huren van een woning allemaal komt kijken én een partij die bemiddelt tussen huurder en verhuurder. Het belangrijkste verschil met aanbieders van huurwoningen…SOOF werkt in opdracht van jou als huurder.

Ja, natuurlijk kun je het ook zelf allemaal uitzoeken. Dat scheelt je in de kosten. Maar mocht je daar geen tijd voor hebben? Of weet je niet waar je moet zoeken? Of waar je allemaal rekening mee moet houden? Dan is het wel fijn als een professional je bijstaat. Iemand die weet hoe het werkt, de dingen voor je regelt en die staat voor jóuw belangen.

SOOF 5 jaar

Jouw aanhuurmakelaar is Erwin Hoogeveen:

“Met veel plezier wonen in jouw nieuwe woning. Daar gaat het om.”

sleutels
S23157-10_klein_72

Erwin Hoogeveen startte in 2016 SOOF Aanhuurmakelaar: “Het huren van een woning roept vaak allerlei vragen op. Vragen waar je een antwoord op wil voordat je een huurcontract tekent. Een woning huren is namelijk meer dan alleen een inschrijving via een website en wat persoonlijke documenten opsturen. Ik vind het leuk om mensen te helpen en te begeleiden naar een nieuw en zeer belangrijk onderdeel van hun leven, namelijk een woning. Met mijn jarenlange ervaring in de woonbranche weet ik waar ik moet zijn. Ik zoek actief naar de leukste beschikbare huurwoningen in Nijmegen en omgeving. Op een kritische en zorgvuldige manier probeer ik voor jou het verschil te maken. Daarbij stopt onze dienstverlening niet op het moment dat de huurovereenkomst getekend is en je de sleutel hebt ontvangen. Pas als jij tevreden bent zijn wij dat ook. Met veel plezier wonen in jouw nieuwe woning. Daar gaat het om.”