Je bent op zoek naar een huurwoning en wilt dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Je hoeft alleen nog maar de verhuisdozen uit te pakken. Wij regelen de rest.

STAP 1: Bepalen woonwensen & zoeken

Waar ben je naar op zoek, wat past bij jou en wat juist niet? SOOF helpt je bij het vaststellen van jouw woonwensen. Wij zoeken vervolgens binnen ons uitgebreide netwerk en de markt naar de voor jou geschikte woning.

STAP 2: Bezichtigen

SOOF gaat samen met jou een of meerdere huurwoningen bezichtigen. We halen je op, bezichtigen de woning, bekijken de buurt en evalueren. Als we dé woning voor jou hebben gevonden, gaan we proberen tot een overeenkomst met de verhuurder te komen.

STAP 3: Onderhandelen & contract

SOOF neemt contact op met de verhuurder om de huurpijs en voorwaarden te overleggen en onderhandelen. Wanneer zowel jij als huurder en de verhuurder akkoord zijn wordt de huurovereenkomst opgesteld. Wij beoordelen het contract en bespreken deze gezamenlijk.

STAP 4: Sleuteloverdracht

Het is bijna zover. De sleuteloverdracht komt in zicht. Wij geven je advies over de verhuizing zodat je je goed kunt voorbereiden. SOOF gaat natuurlijk met je mee naar de sleuteloverdracht. Wij stellen een inspectierapport met bijbehorende fotorapportage voor je op. SOOF zorgt ervoor dat je wordt aangemeld bij de gewenste energieleverancier en televisie- en internetprovider. Veel woonplezier!

STAP 5: Woonplezier

Gedurende de huurperiode van deze woning kun je altijd bij ons terecht voor vragen rondom jouw huurwoning.

SOOF-D
1 maand huur (excl. BTW)
Inschrijven