Je bent op zoek naar een huurwoning en wilt hierin ontzorgd worden. Wij zoeken de geschikte woning en doorlopen met jou het gehele proces tot en met de sleuteloverdracht.

STAP 1: Bepalen woonwensen & zoeken

Waar ben je naar op zoek, wat past bij jou en wat juist niet? SOOF helpt je bij het vaststellen van jouw woonwensen. Wij zoeken vervolgens binnen ons uitgebreide netwerk en de markt naar de voor jou geschikte woning.

STAP 2: Bezichtigen

SOOF gaat samen met jou een of meerdere huurwoningen bezichtigen. We evalueren ze een voor een. Als we dé woning voor jou hebben gevonden, gaan we proberen tot een overeenkomst met de verhuurder te komen.

STAP 3: Onderhandelen & contract

SOOF neemt contact op met de verhuurder om de huurpijs en voorwaarden te overleggen en onderhandelen. Wanneer zowel jij als huurder en de verhuurder akkoord zijn wordt de huurovereenkomst opgesteld. Wij beoordelen het contract en bespreken deze gezamenlijk.

STAP 4: Sleuteloverdracht

Het is zover. Je krijgt de sleutel van je nieuwe woning. SOOF gaat met je mee naar de sleuteloverdracht. Wij stellen een inspectierapport met bijbehorende fotorapportage voor je op. Veel woonplezier!

STAP 5: Woonplezier

Gedurende de huurperiode van deze woning kun je altijd bij ons terecht voor vragen rondom jouw huurwoning.

SOOF-C
¾ maand huur (excl. BTW)
Inschrijven