De meerwaarde van een aanhuurmakelaar

 In Blog

Het is inmiddels alweer even geleden dat ik mijn eerste blog schreef voor SOOF Aanhuurmakelaar. In die blog ging ik in op de onbekendheid van de term aanhuurmakelaar en het gebruik maken ervan. Het bekende rode golfje dat verschijnt onder het woord aanhuurmakelaar omdat Word het woord niet kent.

Maar waarom start je dan een bedrijf en ga je uitgerekend iets doen wat voor veel mensen onbekend is? De reden is simpel. Omdat ik overtuigd ben van de meerwaarde van een aanhuurmakelaar gedurende het huurproces. Het was uiteraard een grote en spannende stap. Maar wel een stap die ik met volle overtuiging heb genomen.

En waar zit hem de meerwaarde van een aanhuurmakelaar dan in zul je je misschien afvragen? Ik denk dat dit voor elke huurder weer anders is.


Van klankbord tot volledige begeleiding

De ene huurder wil het liefste het hele aanhuurproces zelf doen maar vindt het prettig om gewoon een klankbord te hebben. Iemand met verstand van zaken, die weet wat er allemaal bij het huren van een huis komt kijken en die ze helpt daar waar nodig.

Een ander wil juist het liefst bij de hand genomen worden gedurende het hele aanhuurproces. Van het zoeken naar een geschikte huurwoning tot de sleuteloverdracht en het helpen bij de aanmelding bij de energieleverancier en televisie- en internetprovider.

In beide gevallen is een aanhuurmakelaar voor de huurder van meerwaarde. We hebben dit als SOOF Aanhuurmakelaar inmiddels ook aan den lijve mogen ondervinden.


Een paar voorbeelden

Zo kwamen we via een internationale organisatie in contact met een buitenlandse onderzoeker. Hij was al in Nederland om een en ander te regelen waaronder het zoeken naar een huis. Eind maart zou hij vervolgens terugvliegen naar Indonesiƫ om zijn vrouw en 2 kinderen op te halen. Ga er maar aan staan in een volkomen vreemd land. Uiteindelijk hebben we samen een aantal woningen bekeken, de geschikte woning gevonden en heeft hij inmiddels de sleutels in ontvangst genomen. Terwijl ik dit schrijf is het hele gezin op weg naar Nederland voor de start van hun grote avontuur.

Of een huurder die vanwege zijn nieuwe baan wilde verhuizen naar Nijmegen. Via onze Facebookpagina kwam hij bij ons terecht. 24 uur later hadden we een eerste bezichtiging en 48 uur later had hij ja gezegd tegen een leuke bovenwoning in het centrum van Nijmegen.

Afhankelijk van zijn of haar behoefte proberen we een ieder naar wens te helpen. Dat, in combinatie met onze kennis en persoonlijke aanpak, is de meerwaarde van SOOF Aanhuurmakelaar.

 

Ben je op zoek naar een huurwoning in de vrije sector en nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jou zouden kunnen betekenen? Kijk eens naar de verschillende pakketten op onze dienstenpagina of neem gewoon contact met ons op.

Recommended Posts

Leave a Comment